Intrebari frecvente


Pentru ca ne dorim sa fii informat, am pregatit o lista de intrebari frecvente legate de cele mai uzuale probleme pe care le poti intampina, precum si raspunsurile aferente. Daca intrebarea ta nu se regaseste in aceasta lista, te rugam sa ne contactezi.


  • Ne poti contacta telefonic: 0731 33 36 39
  • Ne poti trimite un e-mail catre programari@ybaautoservice.ro
  • Poti completa Formularul de Programare Online.
  • Poti veni direct cu autovehiculul in service: Craiova, strada Ing. Emil Marghitu, nr. 11, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 18:00.

Da. Toate operatiile care sunt efectuate la service-ul nostru beneficiaza de garantie. Perioada de garantie variaza in functie de natura interventiei.

In Manualul de Utilizare al Automobilului gasiti toate informatiile necesare cu privire la intervalurile de realizare a reviziei tehnice.

Costul reparatiei este de cele mai multe ori variabil in functie de complexitatea cazului, dar in permanenta veti fi informat cu privire la devizul estimativ al lucrarii.

Uleiul masinii trebuie schimbat in functie de uzura acestuia si de instructiunile oferite de producatorul uleiului.

Pentru a te asigura ca este o conexiune electrica buna, cablurile bateriei si terminalele trebuie sa fie curatate si inspectate periodic.

Este indicat ca filtrul de combustibil al masinii sa fie inlocuit la fiecare 15000 km sau dupa cum este recomandat de catre producatorul masinii.

Bujiile trebuiesc inlocuite la fiecare 30 luni, 30.000 km sau dupa cum recomanda producatorul. Acest lucru va ajuta la o economie de combustibil si performanta de varf a motorului.