La YBA Auto Service veniti cu problema & noi o rezolvam!

Suntem o echipa tanara, dedicata excelentei in servicii auto!

Service-ul Auto Yba Auto Service este un service auto multimarca autorizat RAR, care-si desfasoara activitatea in Craiova, strada Ing. Emil Marghitu, nr. 11. Suntem un service auto multimarca si avem o experienta de peste 5 ani in domeniul auto si peste 8 ani in vanzarea de piese auto. Diagnosticam cu precizie problemele si expertii nostri va ofera solutiile pentru remedierea lor astfel incat autoturismul dumneavoastra sa functioneze optim. Practicam preturi corecte atat la manopera cat si la piese de schimb. Executam o gama larga de servicii de mecanica auto, toate tipurile de reparatii mecanice, de la revizii si verificari pana la reparatii si inlocuiri pentru cele mai importante componente ale autovehiculelor, inlocuit anvelope, geometrie roti 3D, test de franare, inclusiv test de amortizoare.

Servicii oferite

Programari online

Acum poti face ONLINE urmatoarea programare in service. Rapid & sigur, la orice ora doresti. Programarile in service nu au fost niciodata mai usor de facut: doar selectezi intervalul pentru care doresti programarea si gata!

Fa-ti o programare

Intrebari frecvente

Pentru ca ne dorim sa fii informat, am pregatit o lista de intrebari frecvente legate de cele mai uzuale probleme pe care le poti intampina, precum si raspunsurile aferente. Daca intrebarea ta nu se regaseste in aceasta lista, te rugam sa ne contactezi.

Intrebari frecvente

Autorizatii tehnice YBA Auto Service