Servicii service auto YBA


YBA Auto Service este un service auto multimarca, autorizat R.A.R.. In service-ul nostru puteti efectua orice lucrare de mecanica sau electrica pentru orice autoturism. Pentru a asigura satisfactia clientilor nostri, YBA Auto Service pune la dispozitie, prin uilaje moderne, servicii profesionale in urmatoarele domenii: intretinere auto, reparatii mecanica, diagnoza, masuratori, intretinere/reparatii sistem AC.


Incarcare freon auto

Avem o experienta considerabila in servicii de incarcare freon auto, climatizare si igienizare instalatii aer conditionat: curatarea refrigerantului de impuritati, incarcarea cu freon a sistemului de AC cu cea mai performanta aparatura disponibila pentru masina ta. Beneficii complete pentru masina ta!

vezi detalii

Diagnoza computerizata

Diagnoza auto computerizata presupune verificarea codurilor de eroare prezente sau memorate, cititea parametrilor in timp real de functionare ai motorului, ABS, airbag, directie asistata, adaptari, resetari, initializari, regenerari filtre de particule DPF, codari etc. Acestea se pot face doar cu echipamente adecvate.

vezi detalii

Lucrari de intretinere

Daca iti doresti servicii accesibile, oferite de mecanici cu experienta, la noi veti gasi cele mai bune oferte: schimb ulei, schimb filtre, schimb lichide, schimb becuri si sigurante, schimb curele de transmisie, mentenanta instalatiei de freon, acumulatori auto. Alege intotdeauna servicii de calitate pentru masina ta!

vezi detalii

Lucrari de reparatii

Te confrunti cu probleme ale sistemelor mecanice ale autovehiculului tau? Iti oferim servicii complete de reparatii sistem suspensie, sistem de directie, sistem de franare, sistem de transmisie, sistem de climatizare, motoare. Cele mai noi echipamente de testare si piese de schimb originale.

vezi detalii

Reglajul directiei

Geometria rotilor este de o importanta deosebita, mai ales atunci cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra si a pasagerilor care va insotesc. In ceea ce priveste anvelopele, durata de viata a acestora poate fi prelungita in cazul in care reglarea geometriei rotilor se realizeaza corespunzator.

vezi detalii