Servicii service auto YBA


YBA Auto Service este un service auto multimarca, autorizat R.A.R.. In service-ul nostru puteti efectua orice lucrare de mecanica sau electrica pentru orice autoturism. Pentru a asigura satisfactia clientilor nostri, YBA Auto Service pune la dispozitie, prin uilaje moderne, servicii profesionale in urmatoarele domenii: intretinere auto, reparatii mecanica, diagnoza, masuratori, intretinere/reparatii sistem AC.


Incarcare freon auto

Servicii complete destinate instalatiei de climatizare a masinii dvs cu cea mai performanta aparatura disponibila pentru masina ta. Veti putea folosi instalatia de aer conditionat la capacitate maxima si veti descoperi eventualele scurgeri sau pierderi de presiune. Beneficii complete pentru masina ta!

vezi detalii

Diagnoza Auto

Diagnoza auto presupune verificarea codurilor de eroare prezente sau memorate, cititea parametrilor in timp real de functionare ai motorului, ABS, airbag, directie asistata, adaptari, resetari, initializari, regenerari filtre de particule DPF, codari etc. Acestea se pot face doar cu echipamente adecvate.

vezi detalii

Lucrari de intretinere

Daca iti doresti servicii accesibile, oferite de mecanici cu experienta, la noi veti gasi cele mai bune oferte: schimb ulei, schimb filtre, schimb lichide, schimb becuri si sigurante, schimb curele de transmisie, mentenanta instalatiei de freon, acumulatori auto. Alege intotdeauna servicii de calitate pentru masina ta!

vezi detalii

Lucrari de reparatii

Te confrunti cu probleme ale sistemelor mecanice ale autovehiculului tau? Iti oferim servicii complete de reparatii sistem suspensie, sistem de directie, sistem de franare, sistem de transmisie, sistem de climatizare, motoare. Cele mai noi echipamente de testare si piese de schimb originale.

vezi detalii